Vaselinemermaid's blog

Monday, October 30, 2006

Suoooomi

miau-mou,

Kävin juuri katsomassa kommentteja joita kaverit olivat jättäneet. kiitos kaikille, lämmittää mieltä huomata että jengi lukee näitä sepustuksia.

Olen siis sade-suomessa lomalla. takas ylihuomenna. Aika on kulunut läksyjenteon aloittamisen suunnittelussa (eli ei kovin tuotteliasta meininkiä), ja tietenkin jonkin verran helsingin yössä. Otin alkoholittoman elämän Damaskoksessa kerralla takaisin viime perjantaina. Oli halloween ja meillä voodoo-asut (you gon' dieee...mihiahiahaaaa-meinigillä). Joku sujautti sukkelaan jotain kemikaalia lasiini (paha setä varmaan) ja muisti meni. Olin löytynyt miesten vessan lattalta, ja onneksi olin tajuttomana/muistamattomana loppuyön, jotta ällöttävä kokemus ei jää kummittelemaan. Ihanat ystävät, joille olen ikuisesti kiitollinen hoitivat mut kotiin nukkumaan.
seuraava päivä sujui siirtymisessä suoraan suomalaisen populaarikulttuurin ytimeen, eli kummelileffaa ja saunomista. ja bean hoivaamista tietenkin =)
tarinan opetus: vartioi lasiasi, ja laita halloween kamat aina päälle koska se on paljon hauskempaa kuin lantiofarkut ja joku muka-retro toppi.

tewweisin
V

1 Comments:

Post a Comment

<< Home